Dr. Andreea Cristina Merdescu

Dr. Andreea Cristina Merdescu

13 ani de Experiență în Stomatologie

Dr. Andreea Cristina Merdescu și-a obținut diploma de Doctor Stomatolog în anul 2005 la Universitatea Titu Maiorescu din București Facultatea Medicină Dentară Specializare  Stomatologie.
Dr. Andreea Cristina Merdescu a început practicarea stomatologiei la Dental Plan din București în 2006. Pentru a rămâne la curent cu cele mai recente progrese în îngrijirea dentară participă la seminarii de formare continuă și cursuri avansate de formare.
Din cauza angajamentului Dr. Merdescu de a îmbunătăți și de a dezvolta o varietate de tehnologii, tratamente și proceduri dentare, pacienții clinicii Dentall Pro primesc cea mai modernă și eficientă îngrijire dentară generală.

Download pdf file
Document size: 0.00

Educație Profesională

2005

Diplomă Facultatea de Stomatologie

Universitatea Titu Maiorescu – București (Facultatea de Stomatologie), București (România) Facultatea Medicină Dentară Specializare: Stomatologie

2017

Curs Metode și tehnici în medicina dentară

Curs” Metode, tehnici și viziuni interdisciplinare în medicina dentară .Elemente de diagnostic și tratament în anomaliile dento-maxilare; aspecte privind stabilirea ocluziei în proteza acrilică protezarea pe implanturi”.

2017

Curs „Interferențe multidisciplinare în medicina dentară”

Curs – Interferențe multidisciplinare în medicina dentară. Considerații asupra alegerii și aplicații tratamentelor în rezolvarea cazurilor complexe și utilizarea de tehnici și tehnologii evolutive în prevenția și reabilitarea orală.

2012

Membru  SRLS

Membru SRLS (Societatea Română de Laser în Stomatologie)

2006

Membru CMDR

Membru CMDR (Colegiul Medicilor Dentiști din Romania)

2018

Director Proiect Educațional

Director Proiect Educațional pentru copiii școlari, proiect realizat împreună cu Liceul “Nicolae Iorga” Sector 1, București.

Sfatul Medicului

De ce este importantă tratarea dințiilor

În evoluția și dezvoltarea sistemului dentar există etape foarte importante ce trebuie cunoscute de către părinții.
Pierderea dințiilor precoce sau tardivă poate duce la anomalii dentare, cum ar fi dinșii crescuți strâmb sau înghesuiți, o ocluzie (mușcătura) incorectă, toate ducând la dezechilibru și suferințe ulterioare ale copilului, de la durere până la aparatul dentar.
La începutul oricărui an școlar, la controlul în cabinetele de medicină dentară, părinții vor consulta medicul asupra problemelor apărute, luându-se decizii rapide de tratament, în funcție de caz. Fiți prieteni cu medicul dentist și veți șine departe problemele legate de dințișorii micuților. Nu uitați controlul de două ori pe an la medicul dentist și schimbatul periuței la trei luni.

    Ai vreo intrebare?




    ADRESĂ:

    Bd. Corneliu Coposu nr.4, bloc 105A București

    (031) 805 59 25
    (031) 805 59 26
    (072) 357 84 64

    Timp disponibil: 10.00 – 12.00
    Close